Preview Mode Links will not work in preview mode

FRA PIGETOILETTET

Nov 27, 2022

i dagens afsnit taler vi om romantik og hvad vi har oplevet af romantik. vi snakker også om fænomenet "if wanted to he would" når drenge har pigevenner og hvornår ting er romantiske vs creepy


Nov 13, 2022

i dagens afsnit fortsætter vi vores dialog om utroskab. "once a cheater always a cheater" er det facts? hvorfor er nogle utro? hvilke følelser sidder man tilbage med efter at have oplevet utroskab og hvad kan man gøre? 


Nov 6, 2022

vi var ikke sikker på om dette afsnit nogensinde ville komme ud, men nu er timingen rigtig. i dagens afsnit taler vi om utroskab. er man utro hvis man har en dating app og er i et forhold? skal man gå tilbage efter utroskab? derudover åbner kristine op omkring hendes egen oplevelse med utroskab. 


Oct 23, 2022

i dagens afsnit taler vi om situationships. hvordan defineres et situationship? og er der nogle regler? vi taler om vores egen erfaring og hvor ondt det kan gøre når de ikke lykkedes, men også hvor nice de kan være. 


Oct 9, 2022

i dagens afsnit catcher vi up på hvad der er sket i den tid vi ikke har optaget, vi taler om et mindre fallout vi har haft, og hvorfor det opstod.